Premis CEL- Nit de Sant Elies, el 20 de juliol a la Torre del Virrei

CARTELL SANT ELIES 13

Sis veus per al poeta- cartelEstimats amics i amigues:

El pròxim dissabte, 20 de juliol, el CENTRE D’ESTUDIS LOCALS (CEL) DE L’ELIANA, celebra a la Torre del Virrei la sisena edició dels “PREMIS CEL-NIT DE SANT ELIES”.

Cal recordar que aquestos premis varen nàixer l’any 2008 amb la vocació de fer un reconeixement públic a totes aquelles persones, entitats o associacions que s’hagueren destacat en la tasca de “fer poble”: a tots aquells que s’hagueren distingit per haver millorat la nostra convivència i/o haver conservat les nostres senyes d’identitat.

La vetlada, que començarà cap a les nou i mitja de la nit, consistirà en un sopar típic valencià (picoteig, pimentó amb tomaca, coquetes, beguda, gelat, dolços, licors…), el lliurament dels premis i l’actuació musical de “SIS VEUS PER AL POETA”, grup integrat per sis dones que han dissenyat un espectacle per tal d’homenatjar al poeta de Burjassot VICENT ANDRÉS ESTELLÉS, cronista de records i d’esperances.

Els premiats d’enguany són:

Els Clavaris de Sant Antoni de l’Eliana per haver mantingut viva una de les festes i tradicions més arrelades al nostre poble les festes de Sant Antoni del porquet, la festivitat més popular i participativa que es fa al nostre municipi al llarg de l’any. La benedicció dels animals, el repartiment del pa beneit i la fesola i foguera de la vespra són, sens dubte, una de les tradicions més antigues i populars de l’Eliana que cal mantindre i potenciar.

i José Manuel Rico Fos, mestre i antic director del Col.legi Verge del Carme. Per la seua trajectòria educativa al nostre poble on, després de més de 23 anys exercint la seua professió, ha pogut formar i educar a varies generacions d’elianers i elianeres; per la seua actuació en favor de la millora de la qualitat educativa al nostre municipi i per la seua tasca en favor de l’ensenyament en valencià.

També farem una menció especial a Francisco Romero per la seua contribució a la recuperació històrica del nostre poble, que ens ha permés, entre altres moltes coses, el poder commemorar el 75 aniversari de la nostra independència en l’any 2012.

Els tiquets per al sopar-lliurament dels premis i espectacle (20 euros adults, 10 euros xiquets) els podeu adquirir:

.- Al Bar Torrent.
.- Fent la vostra reserva mitjançant l’enviament d’un correu electrònic al CEL (info@celdeleliana.com).
.- En l’stand del CEL a la fira del llibre al parc de la pinada (dissabte i diumenge, 6 i 7 de juliol).
.- I al despatx de Salva Torrent (Assessoria Torrent) pels matins, de 9:00 a 14:30 hores.

Per a la gent que vullga assistir només al lliurament dels premis i a l’actuació musical de “SIS VEUS PER AL POETA” hi han entrades (preu 10 euros) que les podeu adquirir o fer la vostra reserva en els llocs abans esmentats. S’informa que l’accés al recinte per aquestes entrades serà a partir de les 23:00 hores.

Us demanem, per favor, que compreu les vostres entrades o feu les vostres comandes, abans del 16 de juliol, dia en qué finalitza el termini per a la venda d’entrades.

Aquesta entrada ha esta publicada en Cel. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.