Espai biblioteca

En juliol de 2021 vam presentar el projecte «50 Anys de Biblioteca Municipal i molts més» a la XXI Campanya d’Animació a la Lectura Maria Moliner. Un treball que arreplegava algunes de les activitats que duem a terme amb diversos objectius, com ara: contribuir al desenvolupament de l’esperit crític de la nostra població; a dinamitzar la vida social i cultural; a atraure usuaris que ja ho eren quan la biblioteca s’inaugurà i que amb l’edat deixaren de vindre; a donar a a conèixer la figura de Maria Moliner i a ajudar a mantindre activa la ment dels més majors, proporcionant-los lectura i acompanyament.

Les activitats relacionades eren els clubs de lectura -d’adults i juvenil-, el préstec a domicili, contacontes infantils, celebracions dels dies del llibre, lots sorpresa durant la pandèmia, campanyes de recollida d’aliments, visites escolars, lectures dramatitzades per a joves i coŀlaboració amb associacions.

El resultat va ser la concessió d’un dels 370 premis, consistent en una ajuda de 2.014,69 € per a la compra de llibres.

Hem de dir que ens alegrà moltíssim el reconeixement i que de seguida varem fer una selecció de novetats adquirides en llibreries del municipi. N’hi ha per a totes les edats i la major part estan preparats per al préstec.

Ara bé, cal recordar que la biblioteca tancarà probablement l’última setmana de febrer per a traslladar-nos als baixos de l’edifici de Passareŀla. Quan estiguem de nou en funcionament, posarem a l’abast de tothom estes adquisicions.

Biblioteca Pública Municipal de l’Eliana