1 de novembre Per la Pau, no més guerres!!!

ACTE A LA PAU- 14 copiaEstimats amics i amigues:
Un any més el Centre d’Estudis Locals (CEL) de l’Eliana us convoca a totes i a tots a l’acte d’HOMENATGE I DE RECORD A LES PERSONES DESAPAREGUDES AL FRONT, acte on es vol recordar a totes les víctimes dels conflictes armats, i en especial als nostres germans elianers caiguts en la guerra civil espanyola de 1936. Aquells fills de la mare Eliana que no tornarem mai al poble on varen nàixer.
L’acte d’homenatge i de record, que es celebrarà al cementeri municipal del nostre poble el dia 1 de novembre a les 12 del migdia, comptarà amb la participació d’una secció de corda de la Unió Musical de L’Eliana, i consistirà en guardar un minut de silenci en el seu record, la lectura d’uns poemes i en una ofrena floral que es depositarà damunt la llosa que recorda els noms dels elianers morts al front.
Es per això que tinc el plaer de convidar-te a aquest entranyable acte, tot i pregant-te que ho faces saber a la resta dels teus contàctes.
Us adjunte un exemplar del cartell anunciador.
D’altra banda, vull aprofitar aquesta carta per anunciar-vos un parell d’activitats que el CEL organitzarà al llarg del mes de novembre:
.- Del 17 al 13 celebrarem la SETMANA JOAN ROIS DE CORELLA, amb una exposició prestada per l’AVL, documentals, conferències i lectura pública de l’obra de l’autor.
.- I el dijous 27 presentarem el llibre LLUITANT CONTRA L’OBLIT, de LAURA BALLESTER, un relat que ens parla de l’accident de metro de València de 3 de juliol de 2006 on hi quedaren 43 persones mortes, 47 ferides de gravetat i les esperances trencades de centenars de famílies.
Rebeu una forta abraçada.

-Salvador Torrent i Català, President del CEL de l’Eliana-

Aquesta entrada ha esta publicada en Cel. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.