Espai Biblioteca Hivern 2022-2023

Gener ha vingut carregat d’activitats compromeses amb la cultura popular per a grans i per a menuts i menudes, participant així de la Festa Gran de l’Hivern del nostre poble, la Festa de Sant Antoni. 

El divendres 13 de gener presentàrem la Guia Inacabada de la Fantasia Valenciana, editada per la Diputació de València,  de la mà de Joan Borja, un dels autors i d’Amparo Pons, bibliotecària de l’Etno, i coordinadora de l’obra.  Ambdós ens parlàrem d’aquesta joieta de Guia que recull l’imaginari valencià de la por. De la festa local ens parlà Kike Escrivà, regidor de Cultura Festiva.

Des de la Biblioteca fem una crida  per a completar la Guia Inacabada de la Fantasia Valenciana per la part que ens toca a nivell local i comarcal.

Ens oferim a ser interlocutors vostres amb l’Etno i recopilar els nostres éssers fantàstics  i així preservarem alhora que divulgarem el nostre imaginari.

Quins són els nostres monstres? Quin és l’imaginari popular elianer?

El greixer? El butoni? L’home del sac?

Vinga, ajudeu-nos a completar la Guia Inacabada!!

Continuant amb la Festa i amb la difusió de la cultura popular,  el dijous 19 hi hagué un contacontes especial “Contes al foc”,

on les xiquetes i els xiquets gaudiren d’una vesprada de contes amb visita de Sant Antoni i el porquet inclosa.

Tenim moltes més activitats, podeu mantenir-vos informats al nostre Instagram: @biblioeliana

Biblioteca pública municipal de l’Eliana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *