Espai biblioteca

Espai biblioteca

El passat 27 de maig es presentava a l’ETNO, Museu Valencià d’Etnologia el projecte BiblioPOP. Una BiblioPOP és una biblioteca compromesa amb la cultura popular.

Des de la Biblioteca ens hem adherit a aquesta magnífica proposta de la Biblioteca de l’ETNO perquè, des de fa molt de temps, estem compromesos en la difusió de la cultura popular del nostre poble; connectem i coŀlaborem amb les associacions festives i culturals; difonen el nostre fons local i com no, participem en tots els combois POP que ens proposen.

Aquesta tardor ve farcida d’activitats molt POPs, vos deixem un tast:

Reprendrem el Viquiprojecte l’Eliana: història local a Viquipèdia amb la creació d’articles de les Masies de l’Eliana i amb una Viquimarató dedicada a l’equip d’handbol femení El Osito l’Eliana, enguany és el 25è aniversari de la Copa d’Europa d’Handbol que guanyaren el 1997. Aprofitarem aquesta efemèride per ampliar articles d’esportistes elianeres.

A la placeta de la Biblioteca provisional celebrarem la Festa Valor (https://etnobloc.dival.es/la-festa-valor/). És un homenatge a la paraula, la narració i la figura d’Enric Valor.

Posarem en marxa l’intercanvi bibliogràfic entres les biblioteques dels nostres pobles agermanats. Les publicacions passaran a formar part de la secció local de cada biblioteca.

Som o no som BiblioPop?

Esteu a l’aguait de les nostres xarxes que ben prompte anunciarem les dates!!

Bon estiu a tots i totes!!

Biblioteca pública municipal de l’Eliana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *