Espai Biblioteca. Tardor 2023

Espai Biblioteca

La tardor ve plena d’activitats per a tota la família, així que la dita «La tardor porta tristor» no té cabuda a la biblioteca, ans al contrari i com a mostra… 

El tret d’eixida ha sigut la celebració del Dia de les Escriptores amb una la lectura pública d’una selecció de textos d’escriptores com Manuela Ballester, Regina Rodríguez i Remedios Varo, entre d’altres. L’acte presentat per l’escriptora elianera Amparo Tórtola comptà amb la col.laboració de la Unió Musical de l’Eliana on la saxofonista  Raquel Piera Montaner amenitzà la jornada. 

Tornarem a Espanta la por per donar a conèixer les tradicions valencianes al voltant del Dia de Tots Sants i de la por.  Enguany de la mà de Miquel Puig, contes i cançons amb  “Des del forat del pany”. 

I per tercer any consecutiu ens han atorgat el premi Maria Moliner d’animació a la lectura amb el projecte “Un any provisionals però incansables!” amb una dotació econòmica de 2777,22€ per a compra de llibres, els quals ja teniu disponibles a la biblioteca. 

Aquesta tardor vos esperen moltes novetats literàries! 

BPM de l’Eliana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *