Cloenda 11a Setmana de les Lletres Valencianes.


El dissabte, 21 de novembre, va tindre lloc la Lectura Pública de textos poètics de Carmelina Sánchez-Cutillas com a cloenda de la 11a Setmana de les Lletres Valencianes.

L’acte es va realitzar a les 12’00h. al Passeig Secondo Baldim del Parc de la Pinada a l’Eliana.

Va comptar amb la presencia de la Directora General d’Emergència Habitacional, Vicepresidenta segona de la Generalitat Valenciana Na Pura Peris i García; Alcalde i President de la Corporació Municipal de l’Eliana , En Salva Torrent i Català; Representants de partits polítics del nostre poble; Presidents dels centres d’Estudis Locals de La Pobla Vallbona, Bétera i Riba-Roja. Associacions Culturals i entitats de l’Eliana.

L’Acadèmia Valenciana de la LLengua nomena cada any un escriptor o escriptora de l’any i enguany ho fa amb Carmelina Sánchez-Cutillas i nosaltres des de CEL es sumem a quest homenatge. Li hem dedicat una exposició aquesta setmana i gaudirem d’un tast de la seua obra en la LECTURA PÚBLICA. Carmelina fou una escriptora polièdrica dins del panorama de les lletres valencianes «perquè sens dubte estem davant de la gran escriptora valenciana del segle XX».

Nosaltres des d'”EL CEL” seguirem apostant per millorar el coneixement i l’ús de la nostra llengua. Ja que la llengua és el nostre patrimoni i l’hem de fer créixer sempre.

Donem les gràcies a:  
Els lectors i lectores: Salva, Jorge, Mª José, Isabel, Javier, José, Enrique, Pasqu, José Ramón, Vristina. Joan, Conxa, Rosa, Conchín, Teresa, Tere,Paula, Víctor, Jesús, Jordi Alonso, Llum, Jordi García, Bárbara i Pura.
Acompanyament musical i coral de Júlia Navarro, Neus Fuster, Clara Martínez (Directores de l’escoleta Coral del Cor de l’Eliana).
Janto Gil per preocupar-se del so de la Lectura
Els tècnics municipals:Ismael, Vicen, José i Toni per possible tots els actes programats en la setmana.
l’Acadèmia Valenciana de la Llengua per aportar l’exposició intinerant.
L’Ajuntament de l’Eliana i les regiduries de Cultura i Política Lingüística pel seu recolzament.
La Junta Directiva del Cel i tots els seus asssociats.
Tots els assistents a l’acte… PER FER POSSIBLE QUE LA NOSTRA LLENGUA ESTIGA MÉS VIVA QUE MAI!
IMATGES DE LA LECTURA PÚBLICA

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Actes, Cel i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.