Homenatge als caiguts de l’Eliana a la guerra civil

Homenatge als caiguts de l’Eliana a la guerra civil

El Centre d’Estudis Locals, amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Eliana hem organitzat un homenatge als elianers caiguts al camp de batalla durant la guerra civil espanyola. Es dóna la circumstància que tots ells consten com desapareguts, per la qual cosa els seus fills i altres familiars no tenen un lloc on rendir-los culte. Després de dècades de silenci no mereixen un lloc entre nosaltres perquè se’ls recorde?

Pensem que si, i és per això que el proper primer de novembre es descobrirà una placa commemorativa amb els noms dels caiguts al cementiri nou. La podreu trobar a les proximitats del templet, enmig d’una àrea enjardinada.

A l’acte d’homenatge que estem organitzant podrà acudir tot aquell que ho desitge i esperem comptar amb la participació del major nombre de familiars possible als quals, per descomptat, avisarem de forma particular. També hi participaran diferents personalitats del nostre municipi i comptarem amb la presència del Cor de l’Eliana que interpretarà, entre altres peces musicals, fragments de la nostra Cantata.

Esperem que l’homenatge estiga a l’altura dels homenatjats.

Centre d’Estudis Locals de l’Eliana

Publicat originalment (en castellà) al blog del CEL de l’Eliana

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Actes, Cel i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.