Per molts anys, Raimon!

Avui, 2 de desembre del 2020, Raimon fa 80 anys. I des del CEL de l’Eliana volem aprofitar per felicitar-lo recordant aquell 15 de gener del 2011 en el qual, Cinc Segles de Música ens regalà un concert inoblidable i aquella setmana que li vam dedicar.  

Rellotge d’Emocions
Raimon, 2011

Raimon va estrenar en aquell concert el seu darrer treball, Rellotge d’Emocions (darrer fins el moment, perquè en Raimon s’ha retirat dels escenaris però no ha deixat de compondre ni ha renunciat a publicar altres obres), les cançons del qual va anar alternant amb les seues cançons de sempre.

Fou una nit inoblidable. L’Auditori del Centre Sociocultural s’ompli de la música i la veu portentosa del nostre cantant i de l’emoció dels qui vam tenir la sort de ser-hi. I no fou l’única, perquè anys després, el 28 d’octubre del 2016, dins la gira (amb la qual s’acomiadava, però només ho sabia ell) pel País Valencià tornarem a tindre’l amb nosaltres.

El CEL va organitzar una setmana d’actes al voltant del nostre cantant, amb l’exposició Raimon torna a la Universitat, la lectura pública d’algunes lletres de les seues cançons, a càrrec de Conxa, Pura, Rafa i Víctor, les actuacions, interpretant cançons de Raimon, de la Coraleta i d’Alfons Om (de VerdCel) i un parell de xerrades: Què diré jo de Raimon que no m’haja dit Raimon?, a càrrec de Robert, membre del CEL, i Raimon i el naixement de la nova cançó, una conferència magistral d’un altre gran mestre, Lluís Miquel Campos.

Ara, quasi 10 anys després, volem reviure-ho mostrant-ne alguns records. Esperem que us agraden tant com ens ha agradat a nosaltres retrobar-los. Ací els teniu:

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Actes, Cel. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.