XIII Nit de Sant Elies

ACTE SUSPÉS!

La situació de la pandèmia a l’Eliana ens obliga a suspendre l’acte.

El CEL us convida a la celebració de la XIII Nit de Sant Elies, el dimarts, 20 de juliol de 2021, com sempre, a la Torre del Virrei.

XIII Nit de Sant Elies

L’any passat no fou possible i enguany encara no serà una Nit de Sant Elies normal. No podrem sopar tots plegats a la Torre i haurem de respectar les normes de salut que imposa la pandèmia.

Però de segur que serà una gran nit. Homenatjarem les persones que han estat guardonades enguany, l’Associació de Jubilats i Pensionistes de l’Eliana, Vicent Rubio Miquel, Lorna Benavides Romero i Manuel Rengel, Panderola. I acabarem amb un extraordinari fi de festa, amb l’espectacle Geometries, a càrrec de Miquel Gil.

L’acte començarà a les 10 de la nit i les portes de la Torre les obrirem a les 9, perquè puguem acomodar-nos adequadament, segons les restriccions vigents.

Podeu adquirir les entrades (a 10 €) al Bar Torrent, a la Papereria Montaner o enviant un missatge de correu a info@celdeleliana.com.

Us hi esperem. Serà una gran nit.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Actes, Cel i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.