COSES DEL NOSTRE POBLE

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “L’ELIANA, UN TRAJECTE VITAL”

 Microsoft Word - Cartell L'Eliana, un trajecte vital CEL.doc

Dins dels actes programats per tal de commemorar els 10 ANYS DEL CEL A l’ELIANA (del 24 d’abril al 2 de maig al Centre Sociocultural. Calç veure l’Agenda Cultural 54/2013) trobem un que a tots els membres del CEL ens$ ompli d’orgull i satisfacció: la presentació, el divendres 26 d’abril, del llibre l’ELIANA UN TRAJECTE VITAL.

FILE4889

Durant l’any 2008 un grup de membres del CEL ens vàrem dedicar a recollir, escanejar, arxivar i documentar fotografies antigues del nostre poble, amb les que vam fer una selecció i organitzarem una exposició titulada L’Eliana, un trajecte vital.

Aquesta exposició va ser mostrada als nostres veïns durant els anys 2009 y 2010 en el Centre Sòciocultural, en el Centre del Voluntariat i en l’Institut i Col·legis del nostre poble, i degut al seu èxit ens plantejarem la possibilitat de publicar un llibre amb el contingut de la mateixa.FILE4964

Aquest llibre de fotografies antigues del nostre poble, fruit del treball i esforç de molta gent, no haguera pogut ser mai possible sense les aportacions del material fotogràfic dels nostres veïns i veïnes. Ells, ens obriren les portes de les seues cases i ens deixaren desinteressadament un tros de les seues memòries individuals, familiars i col·lectives. Autèntics tresors amagats.

Gràcies també a l’Ajuntament de L’Eliana i a la Universitat de València per la seua sempre valuosa col·laboració.

Per últim, els nostres agraïments han d’anar també dirigits, creiem que és just i necessari, a les diferents persones, membres o no del CEL, que d’alguna manera, amb les seues aportacions desinteressades, han contribuït que el projecte “L’Eliana, un trajecte vital” tirara endavant i fóra una realiat.

No volem deixar d’aprofitar l’ocasió que ens brinda l’edició i la distribució d’aquest llibre per a fer una crida a totes les persones que disposen de fotografies antigues de l’Eliana encara no incloses en el nostre (vostre) arxiu fotogràfic. Cal que no es perda mai el material fotogràfic i la memòria del nostre poble.

FILE5574

Amb aquest llibre podreu reconèixer i gaudir de la nostra gent, dels nostres espais i dels nostres costums. L’Eliana, el nostre poble, són els espais viscuts i les persones que arriben a formar part de tots nosaltres. L”Eliana és el nostre lloc al món, és l’espai que hem elegit per realitzar el nostre particular trajecte vital.

FILE4352Us esperem a totes i a tots al Centre Sociocultural, el divendres 26 d’abril a les 18:30 hores, en la presentació del llibre L’ELIANA, UN TRAJECTE VITAL. Esteu tots convidats!.

-Salva Torrent i Català-

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Actes, Articles. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.