”DESPRÉS D’UN ANY DE SILENCI, TORNA L’ESPERANÇA: RTVV”, acte a la sala de la FPA, el 30 de gener.

El Centre d’Estudis Locals (CEL) de l’Eliana, amb la col·laboració del nostre Ajuntament, es complau a convidar-vos a participar en l’acte ” DESPRÉS D’UN ANY DE SILENCI, TORNA L’ESPERANÇA: RTVV”
on volem parlar i reflexionar sobre les causes del tancament de la radiotelevisió valenciana (com la manipulació informativa va portar a l’ens públic al desprestigi absolut, com es varen malbaratar milions d’euros de diners públics, la relació de RTVV amb els escàndols de corrupció a la Comunitat Valenciana…) i on reivindicarem i exigirem el nostre dret com a poble a tindre una RTVV pública, en valencià, de qualitat i plural.
L’acte tindrà lloc el divendres, 30 de gener a les 19:00 hores, a la sala polivalent de l’EPA i constarà de dos parts:
En la primera, es farà la projecció del documental “12:19 TEMPS DE SILENCI”: el relat d’una televisió devastada contat pel seus protagonistes. Més de 30 entrevistes aporten la seua visió sobre les causes del tancament de la ràdio televisió valenciana, un fet excepcional que només té un precedent a Europa, el de l’ERT grega. Un projecte d’Emeeme Produccions que serà presentat per Jesús Moreno, codirector, i Pura Requena, coguionista.
En la segona part, farem una TAULA REDONA on intervindran Clara Castelló, periodista i expresentadora de Canal 9; Luis Lizarán, realitzador, exmembre del comité d’empresa de RTVV, membre actiu de MESAV (Mesa del Sector Audiovisual); Ricardo Macián, càmera, realitzador de cine, exmembre del comité de redacció de RTVV; Manuel Jardi, periodista i membre del consell d’administració de RTVV i Josep Torrent, exdirector de El País Comunitat Valenciana.

Ens agradaria molt el poder comptar amb la vostra presència.
-Salvador Torrent, president del Cel de l’Eliana-TEMPS DE SILENCI

Aquesta entrada ha esta publicada en Cel. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.