PARAULES DE RAFA PRATS, CLOENDA SETMANA “10 ANYS DE CEL A L’ELIANA”

542033_468097033227721_1590455557_n Bona vesprada, amics.

Com no puc estar amb vosaltres em permet dirigiu-vos aquestes paraules, doncs m’agradaria deixar constància que la meua col·laboració amb el *CEL és una d’eixes coses per les quals em sent orgullós, ja que m’han permès fer alguna cosa per aquest poble que ha acabat sent el meu.

La veritat és que no li he pogut dedicar molt de temps, però hi ha hagut dues coses que recordaré: la meua participació en la primera directiva i la seua consegüent potenciació de la segona, amb la qual crec que encertem, així com la creació dels Premis de la Nit de Sant Elíes, un altre encert en la seua continuïtat.

Us promet estar amb vosaltres en el vint aniversari. Gràcies, Rafa Prats.

Aquesta entrada ha esta publicada en Cel. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.