Cloenda Setmana Al Tall, 31 de maig de 2013

Després de l’èxit de la inaguració de la SETMANA AL TALL A L’ELIANA, continuem amb els actes organitzats pel Cel per tal de homenatjar aquest emblemàtic grup de música popular valenciana.

Recordeu que l’exposició “Al Tall, 35 anys de música mediterrànea des del País Valencià”, romandrà oberta a la sala d’exposicions del Centre Sociocultural fins al 31 de maig. Es tracta d’una mostra que va ser inaugurada a l’octubre de 2010 en el museu de la Universitat d’Alacant, i que consta de 24 panells en el quals s’arreplega la història del grup, així como d’una vitrina amb materials i records relacionats amb la seua trajectòria.

La setmana Al Tall acabarà amb l’acte de cloenda que es farà el divendres 31 de maig a les 19:30 hores al Centre Sociocultural amb l’actuació del grup “Camí de Trobada” que ens interpretaran cançons d’Al Tall (“Arrier m’han posat”, “Hala mare”, “Cançó de la llum”, “En casa del dimoni”, “Lladres”, “Les penes son”, “Tio Canya” i “Darrer diumenge d’octubre”) i la presetació de Robert Fuster, membre del Cel.

Vos informe també que el portal VIVALELIANA ha publicat un magnífic reportatge sobre tots els actes de la inauguració de la “setmana Al Tall a l’Eliana”. Vos facilite l’enllaç perquè entreu directament en la noticia:

http://www.vivaleliana.com/actualidad-la-eliana/noticias-eliana/4747-inaugurado-el-espacio-al-tall-en-la-plaza-del-mercado-de-l-eliana.html

Aquesta entrada ha esta publicada en Cel. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.