Qualsevol nit pot sortir el sol

La dotzena edició de Nit de Sant Elies, organitzada pel Centre d’Estudis Locals de l’Eliana, va discórrer el passat dissabte 20 de juliol de 2019, data de l’onomàstica de l’antic patró del nostre poble, marcada per l’emoció i una important acollida per part de tots.

El Centre d’Estudis Locals, va fer entrega de la ‘carxofa’ en una nit presentada per Conxa Delgado i la seua filla Clara Martínez, ambdues integrants del col·lectiu, consolidant la desena segona edició d’aquests premis amb els que l’associació cultural reconeix la tasca de ciutadans, entitats, associacions o empreses, de fer poble des de la cultura, la llengua o els costums i tradicions.

A continuació adjuntem el magnífic treball audiovisual que es va realitzar per a la XII edició de Nit de Sant Elies.

AGRAÏMENTS ESPECIALS A CLARA MARTÍNEZ I LES SEUES AMIGUES: LAIA I NEUS FUSTER I CORRAL, JÚLIA NAVARRO NAVARRO perquè sense elles no hagueren tingut aquesta adaptació musical tan bonica de la cançó: Qualsevol nit pot sortir el sol i a CÈLIA NAVARRO I NÚRIA PONS CASTELL perquè sense elles el muntatge audiovisual no haguera estat possible. I a VIVAELIANA per la seua publicació.

Aquesta entrada ha esta publicada en Cel. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.