Setmana Al Tall. 24-31 de maig de 2013

descargaAmb motiu del concert que el grup AL TALL farà al nostre poble el pròxim dissabte 1 de juny, dins del festival 5 Segles de Música, recital que a més a més significarà una de les seues darreres actuacions després que el grup va anunciar recentment la seua retirada dels escenaris, el CENTRE D’ESTUDIS LOCALS (CEL) DE L’ELIANA ha organitzat la SETMANA AL TALL A L’ELIANA, del 24 de maig a l’1 de juny, amb l’objectiu de fer un reconeixement públic i homenatjar aquest emblemàtic grup popular musical valencià.

Des de la nostra Associació considerem que AL TALL ha sigut un grup pioner en la recuperació i reinterpretació de la tradició musical popular valenciana, amb una llarga i impecable trajectòria professional, i que a més a més sempre han mostrat un compromís ferm per la defensa de la llengua i la cultura del nostre País.

La setmana està organitzada pel CEL, que compta amb la col·laboració del nostre Ajuntament, de la Regidoria de Cultura, del festival 5 segles de Música, de la Universitat d’Alacant i de la Societat General d’Autors i Editors (SGAE).

El divendres dia 24 de maig es l’acte d’inauguració de la setmana i de l’exposició dedicada al grup AL TALL, amb el segúent programa:

.- A les 18:15 hores: concentració a la Plaça del País Valencià on, acompanyats de tabal i dolçaina, farem cercavila cap a l’ESPAI AL TALL (plaça interior del mercat-pati cobert).

.- A les 18:30 hores: inauguració de l’ESPAI AL TALL.

.- A les 19:30 hores: inauguració al Centre Sociocultural de l’exposició i de la SETMANA AL TALL A L’ELIANA.

.- Actuació de la Coraleta de l’Eliana, que ens interpretaran cançons d’Al Tall.

.- Presentació del llibre AL TALL, de Victor Mansanet, amb la presència de l’autor del llibre, i Vicent Torrent i Manolo Miralles, fundadors del grup.

Us adjunte cartell i diptic informatiu sobre el programa de la SETMANA AL TALL A L’ELIANA.

Ens agradaria molt comptar amb la vostra presència.

Salvador Torrent Català.
-President del CEL-

PD: Vos informe que les entrades per all concert d’AL TALL a l’Eliana, dissabte 1 de juny, 20:00 hores, es varen posar a la venda el dilluns 20 de maig en el Centre Sociocultural.

Aquesta entrada ha esta publicada en Cel. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.